Hoe werkt Mullemar?

  • Home /
  • Hoe werkt Mullemar?

KLANTEN ZIJN AMBASSADEURS.

Daar ben ik
trots op!

Op regiebasis werkt Mullemar inmiddels voor een mooie groep opdrachtgevers. Klanten zijn ambassadeurs. Daar ben ik trots op. En het betekent ook dat Mullemar snel naam maakt. Gelukkig is er voor veel zaken een oplossing en worden er ook diverse diensten aangeboden vanuit een netwerk van collega-professionals.

 

Bij een aantal opdrachtgevers wordt in een cyclus van 2, 3 of 4 weken het HR-beleid structureel op de kaart gezet. Bijvoorbeeld door de HR-agenda voor een jaar te bepalen of voor momenten om te sparren over HR-zaken met directie of leidinggevende(n) binnen het bedrijf.

 

Mullemar werkt op regiebasis waarbij een opdrachtgever kan kiezen voor situationeel of structureel. De uren worden maandelijks achteraf gefactureerd. Ook is het mogelijk om een abonnementstarief af te spreken. Dan wordt er een vast bedrag voorafgaand aan maand gefactureerd voor een variabel aantal adviesuren per maand.

 

Interimklussen op persoonlijke titel zijn voor maximaal 16 uur per week. Op die manier blijf ik inzetbaar op de momenten dat dat bij mijn opdrachtgevers nodig is. Zo biedt Mullemar flexibiliteit voor alle partijen.
 

TYPISCHE KLANTVRAGEN

Meer weten over personeelsadvies?

marian@mullemar.nl